• 0-aspergeheader.jpg
  • 0-asperges-topje.jpg
  • 1-terras.jpg
  • 1-witlof.jpg
  • 3-oesters.jpg
  • 4-brasserie.jpg
  • bar.jpg

 

Bedankt voor je aanmelding

Je inschrijving is hierbij bevestigd!

 

Vacature(s)


Werkervaring, opleiding en doorgroeien bij Kawop.
Dat kan bij ons restaurant. Eigenlijk zijn wij permanent op zoek naar medewerkers. Medewerkers die (hun eerste) werkervaring willen opdoen in de Brasserie en op terras of medewerkers die ervaring hebben en toe zijn aan een nieuwe uitdaging op leidinggevend niveau; voor de afdelingen keuken en bediening.

Wil je operationeel werken?
Dan is er plaats in de keuken op verschillende functieniveaus, hetzelfde geldt voor de bediening en schoonmaak. Wij zijn een erkend leerbedrijf van Kenwerk. Je kan je bij ons ontwikkelen in een ambitieus team tot een zelfstandig werkend gastheer/vrouw en ambachtelijk werkend kok.

Salaris is uiteraard afhankelijk van de functie, ervaringen persoonlijke kwaliteiten en minimaal conform de Horeca-CAO.

Zoek je een bijbaantje of ben je geïnteresseerd in een van onderstaande vacatures, vul dan het onderstaande sollicitatieformulier in en klik op de knop verzenden. Je wordt dan zo spoedig mogelijk door ons benaderd.

 

Menu

Op onze menukaart hieronder vindt u een verzameling van gerechten uit o.a. de Frans/Belgische keuken. Er wordt uitsluitend met dagverse producten gewerkt.
Onze menukaart wisselt 4 à 5 keer per jaar, rekening houdend met de seizoenen.

Wij gebruiken voor onze gerechten uitsluitend de beste producten. De aanvoer van de versmarkt geeft soms problemen.
In dat geval voelen wij ons verplicht het gerecht niet te serveren, omdat wij geen genoegen nemen met een mindere kwaliteit.

Elk gerecht wordt speciaal voor u klaar gemaakt! Soms zult u dus even geduld moeten hebben. Heeft u haast, laat het ons dan in elk geval even weten!

Bij tafels vanaf 5 personen spreken we graag vooraf een menu met u af, bijvoorbeeld het: begijnenmenu á € 42,- p.p.
Of u kunt samen met ons een menu samenstellen uit de (seizoens-)specialiteiten.

Direct reserveren » Lunchkaart »


Momenteel ook op onze menukaart:
Menu Gastronomique » Aspergespecialiteiten »

Openingstijden

Het restaurant is geopend van vrijdag tot en met woensdag vanaf 17.30 uur.
Donderdag zijn wij gesloten.
De Brasserie is rond lunchtijd geopend op woensdag, vrijdag en zaterdag.
(in het zomerseizoen ook op maandag en dinsdag). - See more at:

 

 

Barchemse Asperges

Ze zijn er weer, 'spetterverse' Barchemse Asperges! 's-Morgens vroeg gestoken en 's-avonds bij u op het bord.
Heerlijk met beenham of zalm met ei, krieltjes en hollandaisesaus...  Lees meer »


Menu de Poisson

Speciaal voor de visliefhebber hebben we nu ook een 'Menu de Poisson' »


LOCHEM
Asperges st Jacques

Menu

Op onze menukaart vindt u een verzameling van gerechten uit o.a. de Franse/Belgische keuken.
Er wordt uitsluitend met dagverse producten gewerkt.

Onze menukaart wisselt 4 à 5 keer per jaar, rekening houdend met de seizoenen.

Menukaart Lunchkaart

Openingstijden

Het restaurant is de hele week (behalve op maandag en donderdag) geopend van 11.30u. tot 22.30u.*
Zondag vanaf 12.30u. geopend.

Bel voor reserveringen: 0573 - 25 33 42 of gebruik ons reserveringsformulier.

Openingsdagen /-tijden kunnen afwijken.

 

Recept van Kawop in eerste editie "Blik' van Kruiswerk

Vegetarische Curry met halloumi. Breng voor een kleine prijs een toprestaurant naar je eigen keuken! Ronald Bouwhuis van Restaurant Kawop in Lochem maakte een restaurantwaardig gerecht dat ook voor een kleine portemonnee geschikt is...” Lees hele artikel »
Of bekijk de hele 'Blik' hier.


Artikel over Kawop in Food + Agri Business

Een mooi gerecht aan je klanten voorzetten. Dat is het doel van elk restaurant. Hoe spelen restauranthouders in op de vraag naar lokaal voedsel? Ronald Bouwhuis, chef de cuisine bij Kawop, vertelt voor de lockdown: “Kwaliteit is echt iets waar onze klanten meer voor willen betalen. Daarom mogen leveranciers gerust tegen mij zeggen dat ze niet kunnen leveren, kwaliteit staat voorop...” Lees hele artikel »

 


Restaurant Kawop  Kawop Nieuwsbrief
    


© 2021 Restaurant Kawop  |  Disclaimer  |  Privacyverklaring  |  Ontwerp en realisatie:   Gerjan Menge  |  Fotografie: Gea Laar KijkG Fotografeert