*
  • 0-oesters.jpg
  • 1-terras2.jpg
  • 2-bar.jpg

 

Lunchkaart

Uitsmijter, vloerbrood met kalfsrosbief, jonge kaas en 2 gebakken eieren. - € 8,-
Huisgemaakt dagsoep. - € 6,50
Croque Tuna Melt, tosti van vloerbrood met tonijn, tomaat, ui en kaas, met chilisaus. - € 6,50
Flammkuche met Schotse zalm en rode ui. - € 8,50
Flammkuche met geitenkaas en noten. - € 8,-
***
Bakker Dick ten Broeke's ambachtelijke broden (keuze uit wit, spelt of donkerbruin) met:
• Roerei met truffeltapenade en oude kaas. - € 7,50
• 2 Kwekkeboom-kroketten met boter en mosterd. - € 8,50
• Warme brie, honing en walnoten. - € 7,50
***
Salade met Dungesneden Limousinrund met oude kaas, pesto en pijnboompitten. - € 11,-
Schotse zalm met avocadocrѐme en wakamé. - € 11,-
2 Garnalenkroketten met mosterdmayo. - € 11,-
Oesters ‘Fines Claires’ per 3 stuks. - € 8,-
Oosters broodje met pulled chicken en tomaten-chilisaus. - € 10,-
Salade met gegratineerde geitenkaas en gemarineerde biet. - € 10,-
Burger van Limousinrund met gegrilde courgette (ook vega mogelijk!). - € 10,-

Vraag gerust naar ons wisselende lunchmenu! Voorgerecht, hoofdgerecht. - € 22,50


 


Restaurant Kawop  Kawop Nieuwsbrief
    


© 2020 Restaurant Kawop  |  Disclaimer  |  Privacyverklaring  |  Ontwerp en realisatie:   Gerjan Menge  |  Fotografie: Gea Laar KijkG Fotografeert