• 0-aspergeheader.jpg
  • 0-asperges-topje.jpg
  • 1-terras.jpg
  • 3-oesters.jpg
  • 4-brasserie.jpg
  • bar.jpg

 

Lunchkaart

Uitsmijter, vloerbrood met kalfsrosbief, jonge kaas en 2 gebakken eieren. - € 8,-
Huisgemaakt dagsoep. - € 6,50
Croque Tuna Melt, tosti van vloerbrood met tonijn, tomaat, ui en kaas, met chilisaus. - € 6,50
Flammkuche met Schotse zalm, crѐme fraîche, rode ui en rucola. - € 8,50
***
Bakker Dick ten Broeke's ambachtelijke broden (keuze uit wit, spelt of donkerbruin) met:
- Roerei met truffeltapenade en oude kaas. - € 7,50
- 2 Kwekkeboom-kroketten met boter en mosterd. - € 8,50
- Warme brie, honing en walnoten. - € 7,50
***
Oesters ‘Fines Claires’ per 3 stuks. - € 8,-
2 Garnalenkroketten met mosterdmayo. - € 11,-
Dungesneden Limousinrund met oude kaas,pesto en pijnboompitten. - € 10,-
Oosters broodje met pulled chicken en tomaten-chilisaus. - € 10,-
Salade met gegratineerde geitenkaas en gemarineerde biet. - € 10,-
Vega-burger van pompoen, halloumi-kaas en koriander. - € 9,-
Burger van Limousinrund op vloerbrood met gegrilde courgette. - € 10,-

Vraag gerust naar ons wisselende lunchmenu! Voorgerecht, hoofdgerecht. - € 21,95



Restaurant Kawop  Kawop Nieuwsbrief


© 2019 Restaurant Kawop  |  Disclaimer  |  Privacyverklaring  |  Ontwerp en realisatie:   Gerjan Menge  |  Fotografie: Gea Laar KijkG Fotografeert