• 0-oesters.jpg
  • 1-terras.jpg
  • 4-brasserie.jpg
  • glazen.jpg

 

Lunchkaart

Uitsmijter, vloerbrood met kalfsrosbief, jonge kaas en 2 gebakken eieren. - € 8,-
Huisgemaakt dagsoep. - € 6,50
Croque Tuna Melt, tosti van vloerbrood met tonijn, tomaat, ui en kaas, met chilisaus. - € 6,50
***
Bakker Dick ten Broeke's ambachtelijke broden (keuze uit wit, spelt of donkerbruin) met:
- Gerookte Schotse zalm en mierikswortel-crème fraîche. - € 9,50
- Roerei met truffeltapenade en oude kaas. - € 7,50
- Kalfsrosbief met limoenmayonais. - € 9,50
- Warme brie, honing en walnoten. - € 7,50
***
2 Kwekkeboomkroketten met brood. - € 8,50
Oesters ‘Fines Claires’ per 3 stuks. - € 7,50
2 Garnalenkroketten met mosterdmayo. - € 11,-
Oosters broodje met gemarineerd buikspek en hoisin-saus. - € 10,-
Salade met gegratineerde geitenkaas en gemarineerde biet. - € 10,-
Salade met gerookte kip en pancetta. - € 11,-
Burger van Limousinrund op vloerbrood met gegrilde courgette. - € 10,-
Plat du Chef; dagelijks wisselende hoofdschotel. - € 15,50

Vraag gerust naar ons wisselende lunchmenu! Voorgerecht, hoofdgerecht. - € 19,95


Restaurant Kawop  Kawop Nieuwsbrief


© 2018 Restaurant Kawop  |  Disclaimer  |  Privacyverklaring  |  Ontwerp en realisatie:   Gerjan Menge  |  Fotografie: Gea Laar KijkG Fotografeert