• weide.jpg

 

Paasmenu


2-gangen lunchmenu - € 28,50 / 3-gangen dinermenu - € 36,-


Voorgerechten

Terrine van Schotse zalmfilet, groene asperges en gelei van saffraan.

Dungesneden, kort gebraden kalfsrosbief met limoenmayonaise.

•••

Hoofdgerechten

Gebakken parelhoenfilet met saus van kokos en groene curry.

Lamsfilet van ‘De Kooihoek’ in Exel zacht gegaarde aubergine.

Gebakken zeeduivelfilet met saus van rode wijn en boter.

•••

Nagerechten


Fromage du jour; 2 kazen van Bourgondisch lifestyle met appelstroop.

Bavarois van tropisch fruit met chocolade.


Restaurant Kawop  Kawop Nieuwsbrief


© 2019 Restaurant Kawop  |  Disclaimer  |  Privacyverklaring  |  Ontwerp en realisatie:   Gerjan Menge  |  Fotografie: Gea Laar KijkG Fotografeert