• sprokkel-1.jpg

 

Sprokkelmenu


De maanden januari en februari worden van oudsher 'Sprokkelmaanden' genoemd; de maanden waarin vroeger hout gesprokkeld moest worden voor de nodige verwarming. Tevens bij uitstek de tijd voor voedzame en smakelijke maaltijden.

We zetten een aantal typische 'Sprokkel-gerechten' op de kaart. Stuk voor stuk gerechten die goed passen in dit jaargetijde en een perfecte afsluiting van bijvoorbeeld een gezonde winterwandeling. Bovendien nu ook nog eens vriendelijk geprijsd.


Voorgerechten


Opperdoezer-aardappel met eendenlever en salade van witlof en pruimen. - € 12,-

Gerilde coquilles St. Jacques met bloedworst, appel en saus van eekhoorntjesbrood. - € 14,-

Uiensoep met kaascrouton. - € 7,50

Dungesneden rosbief van hert met granaatappel, yoghurt-en frambozendressing. - € 12,-

•••

Hoofdgerechten


Ossobuco; gestoofde kalfsschenkel met couscous en gremolata. - € 19,50

Kwartel gevuld met gevogeltegehakt, met hete bliksem en druivenjus . - € 22,-

Confit de Canard; zacht gegaarde eendenbout met cassoulet, spek en winterwortel. - € 21,-


Restaurant Kawop  Kawop Nieuwsbrief



© 2019 Restaurant Kawop  |  Disclaimer  |  Privacyverklaring  |  Ontwerp en realisatie:   Gerjan Menge  |  Fotografie: Gea Laar KijkG Fotografeert