• sprokkel-1.jpg
  • sprokkel-0.jpg
  • sprokkel-2.jpg

 

Sprokkelmenu


De maanden januari en februari worden van oudsher 'Sprokkelmaanden' genoemd; de maanden waarin vroeger hout gesprokkeld moest worden voor de nodige verwarming. Tevens bij uitstek de tijd voor voedzame en smakelijke maaltijden.

We zetten een aantal typische 'Sprokkel-gerechten' op de kaart. Stuk voor stuk gerechten die goed passen in dit jaargetijde en een perfecte afsluiting van bijvoorbeeld een gezonde winterwandeling. Bovendien nu ook nog eens vriendelijk geprijsd.


Voorgerechten


Gevulde vis-schaaldierensoep met rouille en gruyѐre-kaas. - € 12,50

Gerilde coquilles St. Jacques met bloedworst en saus met groene kruiden. - € 14,-

Zacht gegaard buikspek van scharrelvarken met knolselderij-appelsalade. - € 12,-

•••

Hoofdgerechten


Choucroute; Elzasser zuurkoolschotel met worst, casselerrib en beenham. - € 21,-

Burger van hert op brioche met eendenlever en truffelmayonaise. - € 19,-

Hele forel, met amandelen en rauwe ham. - € 19,-


Restaurant Kawop  Kawop Nieuwsbrief



© 2020 Restaurant Kawop  |  Disclaimer  |  Privacyverklaring  |  Ontwerp en realisatie:   Gerjan Menge  |  Fotografie: Gea Laar KijkG Fotografeert