• sprokkel-1.jpg

 

Sprokkelmenu


De maanden januari en februari worden van oudsher 'Sprokkelmaanden' genoemd; de maanden waarin vroeger hout gesprokkeld moest worden voor de nodige verwarming. Tevens bij uitstek de tijd voor voedzame en smakelijke maaltijden.

We zetten een aantal typische 'Sprokkel-gerechten' op de kaart. Stuk voor stuk gerechten die goed passen in dit jaargetijde en een perfecte afsluiting van bijvoorbeeld een gezonde winterwandeling. Bovendien nu ook nog eens vriendelijk geprijsd.


Voorgerechten


Salade Dordogne; met eendenborstfilet, gésiers, eendenlever en frambozenvinaigrette. - € 13,-

Gebakken kikkerbilletjes met soja en knoflook. - € 11,-

Uiensoep met kaascrouton. - € 7,50

Charcuterie; diverse vlees- en worstsoorten met augurkjes en chutney. - € 10,-

•••

Hoofdgerechten


Hele forel uit de oven met rauwe ham en amandelen. - € 18,-

Choucroute; Elzasser zuurkoolschotel met worst, beenham en gekonfijt fazantenboutje. - € 19,-

Kalfsentrecôte van de grill met basilicumsaus. - € 22,-

Kippenlevertjes met dadelstroop, whisky en aardappelpuree. - € 19,-

Restaurant Kawop  Kawop Nieuwsbrief


© 2018 Restaurant Kawop  |  Disclaimer  |  Privacyverklaring  |  Ontwerp en realisatie:   Gerjan Menge  |  Fotografie: Gea Laar KijkG Fotografeert