*
  • 0-oesters.jpg
  • 1-terras2.jpg
  • 2-bar.jpg

 

Zomerspecialiteiten



Voorgerechten

Vitello tonato; dungesneden kalfsvlees met tonijnmayonaise en kappertjes - € 12,-

Gevulde vis- schaaldierensoep met kokosmelk en koriander - € 12,50

Salade met eendenborstfilet, frambozen en frambozendressing - € 13,-

•••

Hoofdgerechten

Burger van lamsvlees met yoghurt-muntdip en gegrilde courgette - € 19,-

Bavette van Almens Limousinrund met pepersaus - € 23,-

Hele kreeft, in de oven gegratineerd met room en gruyѐre - € 32,-

Gebakken snoekbaarsfilet met saus van citroengras - € 24,-


Plateau Fruits de Mer (indien voorradig) met o.a. oesters, kreeft, langoustines, vongole. Inclusief salade, frites en mayonaise - pp € 32,50
Wanneer u minimaal 1 dag van tevoren telefonisch bij ons bestelt, bent u verzekerd van uw plateau Fruits de Mer!

 


Restaurant Kawop  Kawop Nieuwsbrief
    


© 2020 Restaurant Kawop  |  Disclaimer  |  Privacyverklaring  |  Ontwerp en realisatie:   Gerjan Menge  |  Fotografie: Gea Laar KijkG Fotografeert