Zomerspecialiteiten



Voorgerechten

Vitello tonato; dungesneden kalfsvlees met tonijncrѐme en kappertjes - € 12,-

½ Canadees kreeftje met huisgemaakte mayonaise - € 17,50

Salade met gerookte eendenborstfilet, eendenlever en frambozen - € 14,50

•••

Hoofdgerechten

Burger van lamsvlees met yoghurt-muntdip en gegrilde courgette - € 19,-

Hele kreeft, in de oven gegratineerd met room en gruyѐre - € 32,-

Gebakken snoekbaarsfilet met oude Balsamico, sjalottencrѐme en gegrilde groenten - € 24,-


Plateau Fruits de Mer (indien voorradig) met o.a. oesters, kreeft, langoustines, vongole. Inclusief salade, frites en mayonaise - pp € 34,50
Wanneer u minimaal 1 dag van tevoren telefonisch bij ons bestelt, bent u verzekerd van uw plateau Fruits de Mer!

 


Restaurant Kawop  Kawop Nieuwsbrief
    


© 2021 Restaurant Kawop  |  Disclaimer  |  Privacyverklaring  |  Ontwerp en realisatie:   Gerjan Menge  |  Fotografie: Gea Laar KijkG Fotografeert