Loading...
Menukaart2025-12-10T13:14:01+00:00

Menu

Op onze menukaart hieronder vindt u een verzameling van gerechten uit o.a. de Frans/Belgische keuken. Er wordt uitsluitend met dagverse producten gewerkt.
Onze menukaart wisselt 4 à 5 keer per jaar, rekening houdend met de seizoenen.

Wij gebruiken voor onze gerechten uitsluitend de beste producten. De aanvoer van de versmarkt geeft soms problemen.
In dat geval voelen wij ons verplicht het gerecht niet te serveren, omdat wij geen genoegen nemen met een mindere kwaliteit.

Elk gerecht wordt speciaal voor u klaar gemaakt! Soms zult u dus even geduld moeten hebben. Heeft u haast, laat het ons dan in elk geval even weten!

Bij tafels vanaf 5 personen spreken we graag vooraf een menu met u af.
Of u kunt samen met ons een menu samenstellen uit de (seizoens-)specialiteiten.

Voorgerechten

6 Huîtres au vinaigrette;
6 oesters ‘du moment’ met frambozenvinaigrette – € 26,-

Cocktail de crevettes;
klassieke cocktail van Hollandse garnalen en appel – € 22,-

Tarte tatin aux échalots;
tarte tatin van sjalot en peer met crème van geitenkaas – € 18,-

Hoofdgerechten

Ravioli à la citrouille,
ravioli gevuld met pompoen met saus van blauwe kaas en hazelnoten – € 28,-

Filet de cabillaud aux moules;
gebakken kabeljauwfilet met Zeeuwse mosselen en saus van ajo blanco – € 32,-

Entrecôte sauce au poivre;
entrecôte van dry-aged Simmentaler rund met saus van groene pepers – € 35,-

Momenteel ook op onze menukaart

Wildmenu

4-gangen – € 55,- | 3 glazen wijnarrangement € 24,-

Salade met duivenborstfilet, gegrilde druiven, zoetzure pompoen en eendenlever.

***

Rouleau van fazant met boudin noir, zuurkool en saus van appel en calvados.

***

Hazenrugfilet met strûdel van rode kool, spruitjes en cranberry-jus.

***
3 kazen van Kaasfort Amsterdam met chutney en notenbrood.
– of –

Parfait van noten met lemon curd.

Lekker om te delen bij uw apéritief:

Plateau d’ huitres; wisselende oesters per 6 (dagprijs)
Charcuterie; diverse vlees-en worstsoorten met chutney en augurkjes – € 14,-

Speciale menu’s door het jaar heen

Ieder jaar beginnen we in januari en februari met ons ‘Sprokkelmenu‘. Rond 14 februari kunt u uw partner verrassen met een Valentijn Surprisemenu.
Dan in het voorjaar staan de ‘spetterverse’ asperges op de kaart en vanaf half oktober kunt u bij ons terecht voor de heerlijkste wildgerechten.
Het jaar wordt dan vervolgens afgesloten met diverse kerstarrangementen.

Ga naar de bovenkant