Loading...
Menukaart2025-01-13T11:26:28+00:00

Menu

Op onze menukaart hieronder vindt u een verzameling van gerechten uit o.a. de Frans/Belgische keuken. Er wordt uitsluitend met dagverse producten gewerkt.
Onze menukaart wisselt 4 à 5 keer per jaar, rekening houdend met de seizoenen.

Wij gebruiken voor onze gerechten uitsluitend de beste producten. De aanvoer van de versmarkt geeft soms problemen.
In dat geval voelen wij ons verplicht het gerecht niet te serveren, omdat wij geen genoegen nemen met een mindere kwaliteit.

Elk gerecht wordt speciaal voor u klaar gemaakt! Soms zult u dus even geduld moeten hebben. Heeft u haast, laat het ons dan in elk geval even weten!

Bij tafels vanaf 5 personen spreken we graag vooraf een menu met u af.
Of u kunt samen met ons een menu samenstellen uit de (seizoens-)specialiteiten.

Voorgerechten

6 Huîtres au vinaigrette;
6 Spéciales Geay-oesters uit Marennes-Oléron met frambozenvinaigrette – € 26,-

Saumon au topinamboer;
Schotse zalm met gepofte topinamboer, crème crue en kaviaar van De Steurhoeve uit Laren – € 18,-

Burrata, jambon et poire;
burrata met Spaanse Teruel-ham, gepocheerde peer en oude balsamico – € 19,-

Vraag naar ons kindermenu of aanpassingen met betrekking tot een dieet.

Hoofdgerechten

Ravioli aux petits pois,
ravioli gevuld met doperwt en citroen met rasp van Belperknolle-kaas en hazelnoten – € 25,-

Filet de morue,
gebakken skreifilet met mosterdsaus, orzo en edamame-boontjes – € 32,-

Châteaubriand au béarnaise;
Châteaubriand (300 gr p.p.) met béarnaisesaus, groene salade en frites. Per 2 personen te bestellen – € 39,- p.p.

Momenteel ook op onze menukaart

Menu Gastronomique

4-gangen – € 55,- | 3 glazen wijnarrangement € 24

Paté en croûte van kalfsvlees en -zwezerik met chutney van appel.
***
Gegrilde grietfilet met cantharellen, saus van vin jaune en gefrituurde boerenkool.
***
Hazenrugfilet met stamppotje van wortel en pompoen en jus van steranijs.
***
3 kazen van Kaasfort Amsterdam met chutney en notenbrood.
– of –
Flensjes met saus van sinaasappel en Grand Marnier en vanille-ijs.

Lekker om te delen bij uw apéritief:

Plateau d’ huitres; wisselende oesters per 6 (dagprijs)
Charcuterie; diverse vlees-en worstsoorten met chutney en augurkjes – € 14,-

Menu du Chef

Elke dinsdag en woensdag tussen 17.00u en 18.00u € 32,-

Wisselende dagsoep
***
Wisselend hoofdgerecht

Speciale menu’s door het jaar heen

Ieder jaar beginnen we in januari en februari met ons ‘Sprokkelmenu‘. Rond 14 februari kunt u uw partner verrassen met een Valentijn Surprisemenu.
Dan in het voorjaar staan de ‘spetterverse’ asperges op de kaart en vanaf half oktober kunt u bij ons terecht voor de heerlijkste wildgerechten.
Het jaar wordt dan vervolgens afgesloten met diverse kerstarrangementen.

Ga naar de bovenkant