Loading...
Menukaart2025-09-06T07:56:26+00:00

Menu

Op onze menukaart hieronder vindt u een verzameling van gerechten uit o.a. de Frans/Belgische keuken. Er wordt uitsluitend met dagverse producten gewerkt.
Onze menukaart wisselt 4 à 5 keer per jaar, rekening houdend met de seizoenen.

Wij gebruiken voor onze gerechten uitsluitend de beste producten. De aanvoer van de versmarkt geeft soms problemen.
In dat geval voelen wij ons verplicht het gerecht niet te serveren, omdat wij geen genoegen nemen met een mindere kwaliteit.

Elk gerecht wordt speciaal voor u klaar gemaakt! Soms zult u dus even geduld moeten hebben. Heeft u haast, laat het ons dan in elk geval even weten!

Bij tafels vanaf 5 personen spreken we graag vooraf een menu met u af.
Of u kunt samen met ons een menu samenstellen uit de (seizoens-)specialiteiten.

Voorgerechten

6 Huîtres au vinaigrette;
6 oesters ‘du moment’ met frambozenvinaigrette – € 26,-

Cocktail de crevettes;
klassieke cocktail van Hollandse garnalen en appel – € 22,-

Burrata au pêche et vinaigre;
burrata met gegrilde perzik, oude balsamico en pistache – € 18,-

Hoofdgerechten

Ravioli aux cèpes et sauce truffe,
ravioli gevuld met eekhoorntjesbrood met saus van crème crue en truffel – € 28,-

Filet de cabillaud aux moules;
gebakken kabeljauwfilet met Zeeuwse mosselen en saus van ajo blanco – € 31,-

Entrecôte sauce au poivre;
entrecôte van dry-aged Simmentaler rund met saus van groene pepers – € 35,-

Momenteel ook op onze menukaart

Menu Gastronomique

4-gangen – € 57,50 | 3 glazen wijnarrangement € 24,-

In groene kruiden gemarineerde filet van zalmforel met crème van mierikswortel.

***

Ravioli gevuld met kabeljauw, tartaartje van gamba en saus van schaaldieren.

***

Wilde eendenborstfilet met geroosterde biet en saus van bramen.

***
3 kazen van Kaasfort Amsterdam met chutney en notenbrood.
– of –

Sabayon met fruit van het seizoen

Lekker om te delen bij uw apéritief:

Plateau d’ huitres; wisselende oesters per 6 (dagprijs)
Charcuterie; diverse vlees-en worstsoorten met chutney en augurkjes – € 14,-

Speciale menu’s door het jaar heen

Ieder jaar beginnen we in januari en februari met ons ‘Sprokkelmenu‘. Rond 14 februari kunt u uw partner verrassen met een Valentijn Surprisemenu.
Dan in het voorjaar staan de ‘spetterverse’ asperges op de kaart en vanaf half oktober kunt u bij ons terecht voor de heerlijkste wildgerechten.
Het jaar wordt dan vervolgens afgesloten met diverse kerstarrangementen.

Ga naar de bovenkant