• gout-slide.jpg

 

Klassiekers à l’Escoffier

Geserveerd van 19 - 30 maart.

Voorgerechten


Pomme de terre aux crevettes; opperdoezer-aardappel met Hollandse garnalen en limoenmayonaise. - € 12,-

Coquilles St. Jacques au poireaux; gegratineerde coquilles met prei, witte wijnsaus en gruyѐre. - € 14,-

Croquettes de Jambon; huisgemaakte ham-kroketjes met piccalilly-mayonaise. - € 11,-

•••

Hoofdgerechten


Ossobuco au couscous; gestoofde kalfsschenkel met couscous en gremolata. - € 19,50

Ris de veau au queues d’écrevisses; gebakken kalfszwezerik met rivierkreeftjes en truffelsaus. - € 22,-

Caneton braisé aux navets; gebraiseerde eend met meiknolletjes en portjus. - € 22,-

Tarte Tatin aux tomates et oignon; tarte tatin van cherry tomaatjes, rode ui en basilicum. - € 17,-

Restaurant Kawop  Kawop Nieuwsbrief


© 2019 Restaurant Kawop  |  Disclaimer  |  Privacyverklaring  |  Ontwerp en realisatie:   Gerjan Menge  |  Fotografie: Gea Laar KijkG Fotografeert