Culinair op stap in Lochem
Zondag 17 april is er weer een ‘Culinair op stap in Lochem’.
Een leuke stadswandeling door Lochem langs 7 restaurants die je verrassen met kleine culinaire smaakexplosies. Elk restaurant serveert een heerlijk gerechtje met een zorgvuldig geselecteerde bijpassende wijn. Na ongeveer een half uurtje loop je, aan de hand van een duidelijke routebeschrijving, verder naar het volgende restaurant.
Deelnemende restaurants zijn: Hotel ’t Hof van Gelre, Rob’s Gastrobar, Graaf Floris II, Restaurant Kawop, De Eetgalerie, Wijn van Helène en De Babbelaer.
Laat je culinair verrassen (voor slechts € 49,50 p.p.) en schrijf je in vóór maandag 11 april via info@vvvlochem.nl
of 0573 - 25 18 98.
Kerst traiteurservice
Geen zin om zelf te koken...?
Op Kerstavond, Eerste en Tweede Kerstdag is het ook dit jaar weer mogelijk om af te halen.
Geef minimaal 24 uur van tevoren uw bestelling door via 0573 - 25 33 42.
Uw bestelling is dan af te halen op 24, 25 en 26 december tussen 12:00 en 16:00 u.
Luxe koude schotels
Zoals u van ons gewend bent, maken we ook dit jaar weer luxe koude schotels, met daarop:
salade, hammen, paté, garnalen, gerookte zalm etc. Dit wordt geserveerd met brood
Traiteurservice - Thuis uit eten!
Wij bieden u de mogelijkheid om onze traiteurgerechten te komen afhalen!
Geef uw bestelling en de gewenste ophaaltijd telefonisch door via 0573 - 25 33 42.
Bestellingen kunt u doorgeven tot 17.00u. en afhalen tussen 17.00u. en 18.00u..
Afhalen kan de hele week (behalve op maan- en donderdag).
2-gangen menu om warm af te halen
Voor- en hoofdgerecht of hoofd- en nagerecht - € 24,50
Voorgerechten
Dungesneden kalfsvlees met truffelcrème
- of -
Mootje gerookte zalm met limoenmayonaise
Hoofdgerechten
Lamscurry met rijst en yoghurt-muntdip
- of -
Coq au vin; gestoofde kip in rode wijnsaus met knoflook
- of -
Quiche met bietjes en geitenkaas
- of -
Gebakken doradefilet met orzo en saus van tomaat en gember
- of -
Burger van Almens Limousinrund met bbq-saus en zoete aardappelfrites
Nagerechten
Dessert van de dag
- of -
Kaas van de dag,
Specialiteiten:
6 Oesters Fines Claires met citroen en frambozenazijn - dagprijs -
Wijnen per fles
Per fles - € 14,-
Wit: Sauvignon blanc, Languedoc
Rood: Cabernet sauvignon-merlot, Gascogne
Wine & Bites
De Wine & Bites bestaan uit een aantal luxe borrelhappen voor twee personen in een luxe meeneemdoos die u direct kunt presenteren als aperitief.
Charcuterie of Visplateau
Voor 2 personen - € 32,-
Charcuterie incl. fles Rioja.
Visplateau incl. fles gekoelde Colombard, Gascogne.
Kerst in Villa Rozenhof
3 dagen / 2 nachten - € 165,- p.p. (prijs o.b.v. twee personen per kamer)
Een sfeervolle locatie om de kerst door te brengen. In de omgeving kunt u heerlijk wandelen, een bezoek brengen aan museum More in Gorssel en Ruurlo (2e kerstdag open) of relaxen in Thermen Bussloo.
Villa Rozenhof biedt u in samenwerking met Restaurant Kawop in Lochem een exclusief kerstarrangement. Als u wilt zorgen wij voor het vervoer naar ons restaurant, zodat u zelf niet hoeft te rijden.
Aankomst op 24 of 25 december 2019
2 overnachtingen inclusief ontbijt en gebruik van sauna
Kamer naar keuze o.b.v. beschikbaarheid
Op 1e of 2e kerstdag een luxe 5-gangen kerstdiner in ons restaurant (excl. consumpties). Wijnarrangement op aanvraag bij te boeken.
Als u wilt zorgen wij voor vervoer naar restaurant Kawop, zodat u zelf niet hoeft te rijden.
Diverse wandelroutes gratis beschikbaar
Reserveren arrangement bij Villa Rozenhof:
Scheggertdijk 47, 7218 MZ Almen
Telefoon: (0575) 43 33 07 of 06 41 55 92 44
E-mail: info@villarozenhof.nl
Internet: www.villarozenhof.nl