• 0-aspergeheader.jpg
  • 0-asperges-topje.jpg
  • 1-terras.jpg
  • 1-witlof.jpg
  • 3-oesters.jpg
  • 4-brasserie.jpg
  • bar.jpg

 

Culinair op stap in Lochem

Zondag 17 april is er weer een ‘Culinair op stap in Lochem’.
Een leuke stadswandeling door Lochem langs 7 restaurants die je verrassen met kleine culinaire smaakexplosies. Elk restaurant serveert een heerlijk gerechtje met een zorgvuldig geselecteerde bijpassende wijn. Na ongeveer een half uurtje loop je, aan de hand van een duidelijke routebeschrijving, verder naar het volgende restaurant.

Deelnemende restaurants zijn: Hotel ’t Hof van Gelre, Rob’s Gastrobar, Graaf Floris II, Restaurant Kawop, De Eetgalerie, Wijn van Helène en De Babbelaer.

Laat je culinair verrassen (voor slechts € 49,50 p.p.) en schrijf je in vóór maandag 11 april via info@vvvlochem.nl of 0573 - 25 18 98.

Culinair op stap in Lochem

 

Kerst traiteurservice

Geen zin om zelf te koken...?

Op Kerstavond, Eerste en Tweede Kerstdag is het ook dit jaar weer mogelijk om af te halen.

Geef minimaal 24 uur van tevoren uw bestelling door via 0573 - 25 33 42.
Uw bestelling is dan af te halen op 24, 25 en 26 december tussen 12:00 en 16:00 u.


Luxe koude schotels

Zoals u van ons gewend bent, maken we ook dit jaar weer luxe koude schotels, met daarop:
salade, hammen, paté, garnalen, gerookte zalm etc. Dit wordt geserveerd met brood


 

Traiteurservice - Thuis uit eten!

Wij bieden u de mogelijkheid om onze traiteurgerechten te komen afhalen!
Geef uw bestelling en de gewenste ophaaltijd telefonisch door via 0573 - 25 33 42.

Bestellingen kunt u doorgeven tot 17.00u. en afhalen tussen 17.00u. en 18.00u..
Afhalen kan de hele week (behalve op maan- en donderdag).

2-gangen menu om warm af te halen

Voor- en hoofdgerecht of hoofd- en nagerecht - € 24,50

Voorgerechten

Dungesneden kalfsvlees met truffelcrème
- of -
Mootje gerookte zalm met limoenmayonaise

Hoofdgerechten

Lamscurry met rijst en yoghurt-muntdip
- of -
Coq au vin; gestoofde kip in rode wijnsaus met knoflook
- of -
Quiche met bietjes en geitenkaas
- of -
Gebakken doradefilet met orzo en saus van tomaat en gember
- of -
Burger van Almens Limousinrund met bbq-saus en zoete aardappelfrites

Nagerechten

Dessert van de dag
- of -
Kaas van de dag,

Specialiteiten:

6 Oesters Fines Claires met citroen en frambozenazijn - dagprijs -

Wijnen per fles

Per fles - € 14,-
Wit: Sauvignon blanc, Languedoc
Rood: Cabernet sauvignon-merlot, Gascogne

 

Wine & Bites

De Wine & Bites bestaan uit een aantal luxe borrelhappen voor twee personen in een luxe meeneemdoos die u direct kunt presenteren als aperitief.

Charcuterie of Visplateau

Voor 2 personen - € 32,-
Charcuterie incl. fles Rioja.
Visplateau incl. fles gekoelde Colombard, Gascogne.

 

 

Kerst in Villa Rozenhof

3 dagen / 2 nachten - € 165,- p.p. (prijs o.b.v. twee personen per kamer)

Een sfeervolle locatie om de kerst door te brengen. In de omgeving kunt u heerlijk wandelen, een bezoek brengen aan museum More in Gorssel en Ruurlo (2e kerstdag open) of relaxen in Thermen Bussloo.

Villa Rozenhof biedt u in samenwerking met Restaurant Kawop in Lochem een exclusief kerstarrangement. Als u wilt zorgen wij voor het vervoer naar ons restaurant, zodat u zelf niet hoeft te rijden.

Aankomst op 24 of 25 december 2019
2 overnachtingen inclusief ontbijt en gebruik van sauna
Kamer naar keuze o.b.v. beschikbaarheid
Op 1e of 2e kerstdag een luxe 5-gangen kerstdiner in ons restaurant (excl. consumpties). Wijnarrangement op aanvraag bij te boeken.
Als u wilt zorgen wij voor vervoer naar restaurant Kawop, zodat u zelf niet hoeft te rijden.

Diverse wandelroutes gratis beschikbaar

Reserveren arrangement bij Villa Rozenhof:
Scheggertdijk 47, 7218 MZ Almen
Telefoon: (0575) 43 33 07 of 06 41 55 92 44
E-mail: info@villarozenhof.nl
Internet: www.villarozenhof.nl

 

Barchemse Asperges

Ze zijn er weer, 'spetterverse' Barchemse Asperges! 's-Morgens vroeg gestoken en 's-avonds bij u op het bord.
Heerlijk met beenham of zalm met ei, krieltjes en hollandaisesaus...  Lees meer »


Menu de Poisson

Speciaal voor de visliefhebber hebben we nu ook een 'Menu de Poisson' »


LOCHEM
Asperges st Jacques

Menu

Op onze menukaart vindt u een verzameling van gerechten uit o.a. de Franse/Belgische keuken.
Er wordt uitsluitend met dagverse producten gewerkt.

Onze menukaart wisselt 4 à 5 keer per jaar, rekening houdend met de seizoenen.

Menukaart Lunchkaart

Openingstijden

Het restaurant is de hele week (behalve op maandag en donderdag) geopend van 11.30u. tot 22.30u.*
Zondag vanaf 12.30u. geopend.

Bel voor reserveringen: 0573 - 25 33 42 of gebruik ons reserveringsformulier.

Openingsdagen /-tijden kunnen afwijken.

 

Recept van Kawop in eerste editie "Blik' van Kruiswerk

Vegetarische Curry met halloumi. Breng voor een kleine prijs een toprestaurant naar je eigen keuken! Ronald Bouwhuis van Restaurant Kawop in Lochem maakte een restaurantwaardig gerecht dat ook voor een kleine portemonnee geschikt is...” Lees hele artikel »
Of bekijk de hele 'Blik' hier.


Artikel over Kawop in Food + Agri Business

Een mooi gerecht aan je klanten voorzetten. Dat is het doel van elk restaurant. Hoe spelen restauranthouders in op de vraag naar lokaal voedsel? Ronald Bouwhuis, chef de cuisine bij Kawop, vertelt voor de lockdown: “Kwaliteit is echt iets waar onze klanten meer voor willen betalen. Daarom mogen leveranciers gerust tegen mij zeggen dat ze niet kunnen leveren, kwaliteit staat voorop...” Lees hele artikel »

 


Restaurant Kawop  Kawop Nieuwsbrief
    


© 2021 Restaurant Kawop  |  Disclaimer  |  Privacyverklaring  |  Ontwerp en realisatie:   Gerjan Menge  |  Fotografie: Gea Laar KijkG Fotografeert