Valentijnsdag
Verras uw Valentijn met een diner voor twee!
Op Valentijnsdag (woensdag 14 februari) serveren wij ons 'Menu St.Valentin'.
4-gangen diner - € 52,50 p.p.. / 3-gangen lunch - € 45,- inclusief een glas Crémant de Alsace.
Aanvang diner tussen 18 en 18.30 uur aanvang lunch v.a. 12.30 uur.
Het is deze dag niet mogelijk 'a la carte' te dineren!
Menu St.Valentin 2024
amuse
Blini’s met Schotse zalm, en mierikswortel
***
gedeeld voorgerecht
Tartaar van tonijn / Burrata met bloedsinaasappel / Serranoham
***
tussengerecht (diner)
Zeeduivelfilet met pancetta en rodewijnsaus
***
hoofdgerecht
Lamsribbetjes met tijmjus en gremolata
***
dessert
Dessert St. Valentin
Direct reserveren »
RieslingWeeks 2022
Voor de twaalfde keer organiseren restaurateurs en wijnhandelaren samen met Wines of Germany, het Informatiebureau voor Duitse Wijn,
op 3 t/m 19 juni de RieslingWeeks 2022.
Reserveren kan vanaf 3 september via www.heerlijk.nl/rieslingweeks of rechtstreeks bij Kawop!
Rieslingemenu
3-gangen keuzemenu Incl. Duits wijnarrangement - € 50,-
Schapenbeksalade met Schwarzwälderschinken, radijsjes en sjalottendressing
- of -
Rilette eend en eendenlever met dadelcompote
***
Snoekbaarsfilet met gebakken roseval, erwtjes en ansjovissaus
- of -
Kalfsbiefstukje met kalfshartzwezerik, spelt, groene kruidensaus en voorjaarsgroenten
***
Chocoladetaart met zwarte kersenparfait
- of -
Fromage du Jour, 2 kazen met appelstroop en notenbrood
Wijnarrangement
Trinkfluss Pauly, Moezel
Riesling Hernsheimer Weinmann
- of -
Closheim, Doernfelder, Nahe
Huxelrebe spatlese Neumer
Guten Appetit!
Overnachten
Wilt u uw avond compleet maken met een overnachting in de buurt van ons restaurant,
dan hebben wij de volgende arrangementen voor u samengesteld:
DiningCity Restaurant Week
van maandag 11 maart t/m woensdag 28 maart 2019
Evenals vorige jaren doen we weer mee aan de DiningCity Restaurant Week. Een week waarin smaakminnend Nederland tegen een vriendenprijsje kan genieten van exquise gerechten in 500 toprestaurants (sommige zelfs met één of meer Michelinsterren).
Reserveringen kunnen uitsluitend geplaatst worden via:
www.restaurantweek.nl
Menu Restaurantweek
3-gangen € 28,50
Oosters stoombroodje met warmgerookte Schotse zalm en wakamé-salade.
- of -
Terrine van eendenlever met appelchutney.
•••
Gebakken coquilles st. Jacques met geroosterde bloemkool en saus van citroengras. (Als extra tussengerecht + € 9,50)
•••
Bavette van Almens Limousinrund met saus van soja en gember.
- of -
Gegrilde grietfilet met oude balsamico en pomodori.
•••
Fromage du Jour 2 kaasjes met appelstroop. (als extra tussengerecht + € 7,50)
en / of
Taartje van pure chocolade, ijs van yoghurt en bosvruchten.