• 0-aspergeheader.jpg
  • 0-asperges-topje.jpg
  • 1-terras.jpg
  • 1-witlof.jpg
  • 3-oesters.jpg
  • 4-brasserie.jpg
  • bar.jpg

 

Valentijnsdag

Verras uw Valentijn met een diner voor twee!
Op Valentijnsdag (woensdag 14 februari) serveren wij ons 'Menu St.Valentin'.
4-gangen diner - € 52,50 p.p.. / 3-gangen lunch - € 45,- inclusief een glas Crémant de Alsace.

Aanvang diner tussen 18 en 18.30 uur aanvang lunch v.a. 12.30 uur.
Het is deze dag niet mogelijk 'a la carte' te dineren!

Menu St.Valentin 2024

amuse
Blini’s met Schotse zalm, en mierikswortel
***
gedeeld voorgerecht
Tartaar van tonijn / Burrata met bloedsinaasappel / Serranoham
***
tussengerecht (diner)
Zeeduivelfilet met pancetta en rodewijnsaus
***
hoofdgerecht
Lamsribbetjes met tijmjus en gremolata
***
dessert
Dessert St. Valentin


Direct reserveren »

 

RieslingWeeks 2022

Voor de twaalfde keer organiseren restaurateurs en wijnhandelaren samen met Wines of Germany, het Informatiebureau voor Duitse Wijn,
op 3 t/m 19 juni de RieslingWeeks 2022.
Reserveren kan vanaf 3 september via www.heerlijk.nl/rieslingweeks of rechtstreeks bij Kawop!


 

Rieslingemenu

3-gangen keuzemenu Incl. Duits wijnarrangement - € 50,-

Schapenbeksalade met Schwarzwälderschinken, radijsjes en sjalottendressing
- of -
Rilette eend en eendenlever met dadelcompote
***
Snoekbaarsfilet met gebakken roseval, erwtjes en ansjovissaus
- of -
Kalfsbiefstukje met kalfshartzwezerik, spelt, groene kruidensaus en voorjaarsgroenten
***
Chocoladetaart met zwarte kersenparfait
- of -
Fromage du Jour, 2 kazen met appelstroop en notenbrood

Wijnarrangement

Trinkfluss Pauly, Moezel
Riesling Hernsheimer Weinmann
- of -
Closheim, Doernfelder, Nahe
Huxelrebe spatlese Neumer

Guten Appetit!


 

Overnachten

Wilt u uw avond compleet maken met een overnachting in de buurt van ons restaurant, dan hebben wij de volgende arrangementen voor u samengesteld:

 

DiningCity Restaurant Week

van maandag 11 maart t/m woensdag 28 maart 2019

Evenals vorige jaren doen we weer mee aan de DiningCity Restaurant Week. Een week waarin smaakminnend Nederland tegen een vriendenprijsje kan genieten van exquise gerechten in 500 toprestaurants (sommige zelfs met één of meer Michelinsterren).

Reserveringen kunnen uitsluitend geplaatst worden via:
www.restaurantweek.nl


Menu Restaurantweek

3-gangen € 28,50

Oosters stoombroodje met warmgerookte Schotse zalm en wakamé-salade.
- of -
Terrine van eendenlever met appelchutney.
•••
Gebakken coquilles st. Jacques met geroosterde bloemkool en saus van citroengras. (Als extra tussengerecht + € 9,50)
•••
Bavette van Almens Limousinrund met saus van soja en gember.
- of -
Gegrilde grietfilet met oude balsamico en pomodori.
•••
Fromage du Jour 2 kaasjes met appelstroop. (als extra tussengerecht + € 7,50)
en / of
Taartje van pure chocolade, ijs van yoghurt en bosvruchten.

 

Barchemse Asperges

Ze zijn er weer, 'spetterverse' Barchemse Asperges! 's-Morgens vroeg gestoken en 's-avonds bij u op het bord.
Heerlijk met beenham of zalm met ei, krieltjes en hollandaisesaus...  Lees meer »


Menu de Poisson

Speciaal voor de visliefhebber hebben we nu ook een 'Menu de Poisson' »


LOCHEM
Asperges st Jacques

Menu

Op onze menukaart vindt u een verzameling van gerechten uit o.a. de Franse/Belgische keuken.
Er wordt uitsluitend met dagverse producten gewerkt.

Onze menukaart wisselt 4 à 5 keer per jaar, rekening houdend met de seizoenen.

Menukaart Lunchkaart

Openingstijden

Het restaurant is de hele week (behalve op maandag en donderdag) geopend van 11.30u. tot 22.30u.*
Zondag vanaf 12.30u. geopend.

Bel voor reserveringen: 0573 - 25 33 42 of gebruik ons reserveringsformulier.

Openingsdagen /-tijden kunnen afwijken.

 

Recept van Kawop in eerste editie "Blik' van Kruiswerk

Vegetarische Curry met halloumi. Breng voor een kleine prijs een toprestaurant naar je eigen keuken! Ronald Bouwhuis van Restaurant Kawop in Lochem maakte een restaurantwaardig gerecht dat ook voor een kleine portemonnee geschikt is...” Lees hele artikel »
Of bekijk de hele 'Blik' hier.


Artikel over Kawop in Food + Agri Business

Een mooi gerecht aan je klanten voorzetten. Dat is het doel van elk restaurant. Hoe spelen restauranthouders in op de vraag naar lokaal voedsel? Ronald Bouwhuis, chef de cuisine bij Kawop, vertelt voor de lockdown: “Kwaliteit is echt iets waar onze klanten meer voor willen betalen. Daarom mogen leveranciers gerust tegen mij zeggen dat ze niet kunnen leveren, kwaliteit staat voorop...” Lees hele artikel »

 


Restaurant Kawop  Kawop Nieuwsbrief
    


© 2021 Restaurant Kawop  |  Disclaimer  |  Privacyverklaring  |  Ontwerp en realisatie:   Gerjan Menge  |  Fotografie: Gea Laar KijkG Fotografeert