• 0-aspergeheader.jpg
  • 0-asperges-topje.jpg
  • 1-terras.jpg
  • 1-witlof.jpg
  • 3-oesters.jpg
  • 4-brasserie.jpg
  • bar.jpg

 

Wildlunch zondag 13 november 2023

Op zondag 29 oktober serveren we om 13.00 uur onze jaarlijkse wildlunch.
Een 4-gangen wildproeverij met 3 voorgerechtjes, tussengerecht, 3 hoofdgerechtjes en een nagerecht voor € 45,- p.p.

Voorgerechtjes
Ballotine van patrijs en pistache
Bitterbal van gans met piccalilly-mayonaise
Rosbief van ree met truffel

Tussengerecht
Pasteitje met ragout van konijn

Hoofdgerechtjes
Stoofpotje van hert met stoofpeer
Duivenborstfilet met jus van bramen
Filet van fazant met zuurkool en Calvados

Nagerecht
Clafoutis met blauwe bessen en crème cru

Reserveren kan via de reserveringsmodule rechts-onder op deze pagina.

Graag tot ziens op 29 oktober!.

 

Voorjaar

'Lente in de Achterhoek'

Het leven in de Achterhoek is goed. Je ziet het wanneer je tijdens een fietstochtje om je heen kijkt. Overal ‘sappige’ weilanden: mooi fris en groen, met her en der een vrijstaande boom die voor een schaduwrijk plekje zorgt. Als je een koe zou zijn, zou je het wel weten. Hier is ’t plezierig grazen. Geen druk verkeer om je heen, geen uitlaatgassen, alles puur natuur. Er worden bovendien verrukkelijke groenten en fruit geteeld. Vaak onbespoten en volop smaak zoals je die van vroeger kent. Ook de koningin van de groente, de asperges, wordt in de Achterhoek op grote schaal verbouwd en bij menige aspergeteler kun je zélf je pondje uitsteken. Die streekproducten worden bij ons met veel liefde en zorg bereid tot culinaire hoogstandjes.

 

Barchemse Asperges

Ze zijn er weer, 'spetterverse' Barchemse Asperges! 's-Morgens vroeg gestoken en 's-avonds bij u op het bord.
Heerlijk met beenham of zalm met ei, krieltjes en hollandaisesaus...  Lees meer »


Menu de Poisson

Speciaal voor de visliefhebber hebben we nu ook een 'Menu de Poisson' »


LOCHEM
Asperges st Jacques

Menu

Op onze menukaart vindt u een verzameling van gerechten uit o.a. de Franse/Belgische keuken.
Er wordt uitsluitend met dagverse producten gewerkt.

Onze menukaart wisselt 4 à 5 keer per jaar, rekening houdend met de seizoenen.

Menukaart Lunchkaart

Openingstijden

Het restaurant is de hele week (behalve op maandag en donderdag) geopend van 11.30u. tot 22.30u.*
Zondag vanaf 12.30u. geopend.

Bel voor reserveringen: 0573 - 25 33 42 of gebruik ons reserveringsformulier.

Openingsdagen /-tijden kunnen afwijken.

 

Recept van Kawop in eerste editie "Blik' van Kruiswerk

Vegetarische Curry met halloumi. Breng voor een kleine prijs een toprestaurant naar je eigen keuken! Ronald Bouwhuis van Restaurant Kawop in Lochem maakte een restaurantwaardig gerecht dat ook voor een kleine portemonnee geschikt is...” Lees hele artikel »
Of bekijk de hele 'Blik' hier.


Artikel over Kawop in Food + Agri Business

Een mooi gerecht aan je klanten voorzetten. Dat is het doel van elk restaurant. Hoe spelen restauranthouders in op de vraag naar lokaal voedsel? Ronald Bouwhuis, chef de cuisine bij Kawop, vertelt voor de lockdown: “Kwaliteit is echt iets waar onze klanten meer voor willen betalen. Daarom mogen leveranciers gerust tegen mij zeggen dat ze niet kunnen leveren, kwaliteit staat voorop...” Lees hele artikel »

 


Restaurant Kawop  Kawop Nieuwsbrief
    


© 2021 Restaurant Kawop  |  Disclaimer  |  Privacyverklaring  |  Ontwerp en realisatie:   Gerjan Menge  |  Fotografie: Gea Laar KijkG Fotografeert