• witlof.jpg

 

Voorjaarsklassiekers

Momenteel is onze kaart uitgebreid met een aantal heerlijke 'voorjaarsklassiekers'.


Voorgerechten

Rilette van makreel met piccalillymayonaise en desemtoast. - € 16,-

Salade met gebakken kalfszwezerik, nagelhout, eendenlever en appel. - € 22,-

Vitello Tonnato; dungesneden kalfsrosbief met tonijnmayonaise en appelkappers. - € 17,-

•••

Hoofdgerechten

Zeeduivelfilet met buikspek, bulgur en saus van miso. - € 29,-

Gebakken kalfsentrecôte met paddenstoelentapenade en saus van salie. - € 30,-

Gevuld kwarteltje met pruimen, groene kool en madeira-jus. - € 26,-

 


Restaurant Kawop  Kawop Nieuwsbrief
    


© 2021 Restaurant Kawop  |  Disclaimer  |  Privacyverklaring  |  Ontwerp en realisatie:   Gerjan Menge  |  Fotografie: Gea Laar KijkG Fotografeert