• 0-sprokkel.jpg
  • 1-by-night.jpg
  • 3-oesters.jpg
  • 4-brasserie.jpg
  • bar.jpg

 

Seizoensspecialiteiten


Voorgerechten

Paté van Livarvarken met compôte van kweeperen - € 12,-

Kroketjes van eend met truffelmayonaise - € 14,-

Pasteitje met ragout van zeevruchten en gefrituurde peterselie - € 14,-

•••

Hoofdgerechten

Choucroute; bio-zuurkool van Cees met casselerrib, rookworst en beenham - € 23,-

Kalfsentrcôte met saus van basilicum, verse frites en gegrilde groenten - € 26,-

Kotelet van Baambrugs big met mosterdjus en roseval-aardappels - € 25,-

Lamsrack (Ierland) met jus van zwarte knoflook, orzo en courgetti - € 27,-

 


Restaurant Kawop  Kawop Nieuwsbrief
    


© 2021 Restaurant Kawop  |  Disclaimer  |  Privacyverklaring  |  Ontwerp en realisatie:   Gerjan Menge  |  Fotografie: Gea Laar KijkG Fotografeert