• Herfstslider paddestoelen.jpg
  • Herfstslider stoof.jpg
  • kawop-wild-1.jpg
  • Herfstslider stoof-2.jpg
  • Herfstslider rode kool.jpg

 

Let op!
Het wildseizoen loopt van half oktober tot eind januari! Deze informatie is momenteel nog van het wildseizoen 2018 - 2019! We hebben dit laten staan om u een indruk te geven van wat u van ons kunt verwachten. Later dit jaar kunt u hier de nieuwe menu's voor 2019 - 2020 vinden.


 

Wildmenu


Terrine van gekonfijte ganzenbout met eendenlever, pruimen en siroop van stoofpeer.
***
Gebakken filet van konijn met gamba en saus van basilicum.
***
Gebakken hazenrugfilet met strüdel van rode kool en cranberry-jus.
***
Fromage du Jour, 2 Franse kaasjes met vijgen-notenbrood en appelstroop.
***
Parfait van hazelnoot met merengue, yoghurt en kardemom.


Restaurant Kawop  Kawop Nieuwsbrief


© 2019 Restaurant Kawop  |  Disclaimer  |  Privacyverklaring  |  Ontwerp en realisatie:   Gerjan Menge  |  Fotografie: Gea Laar KijkG Fotografeert