• 0-aspergeheader.jpg
  • 0-asperges-topje.jpg
  • 1-terras.jpg
  • 3-oesters.jpg
  • 4-brasserie.jpg
  • bar.jpg

 

Menu Gastronomique

Voor-/hoofdgerecht & desser - € 39,50
Voor-/hoofd-/tussengerecht & dessert - € 45,-


Tataki van Almens rund; dungesneden en gemarineerde bavette met radijs en soja-mayonaise.
***
Skrei; gebakken winterkabeljauw met geroosterde bloemkool en kokos.
***
Canard à l’orange; eendenborstfilet met sinaasappelsaus.
***
Mousse au Chocolat; mousse van melkchocolade met frambozen



Wijnarrangement
2-glazen € 12,- / 3-glazen € 18,



Restaurant Kawop  Kawop Nieuwsbrief


© 2019 Restaurant Kawop  |  Disclaimer  |  Privacyverklaring  |  Ontwerp en realisatie:   Gerjan Menge  |  Fotografie: Gea Laar KijkG Fotografeert