• 0-aspergeheader.jpg
  • 0-asperges-topje.jpg
  • 1-terras.jpg
  • 3-oesters.jpg
  • 4-brasserie.jpg
  • bar.jpg

 

DiningCity Restaurant Week

van maandag 11 maart t/m woensdag 28 maart 2019

Evenals vorige jaren doen we weer mee aan de DiningCity Restaurant Week. Een week waarin smaakminnend Nederland tegen een vriendenprijsje kan genieten van exquise gerechten in 500 toprestaurants (sommige zelfs met één of meer Michelinsterren).

Reserveringen kunnen uitsluitend geplaatst worden via:
www.restaurantweek.nl


Menu Restaurantweek

3-gangen € 28,50

Oosters stoombroodje met warmgerookte Schotse zalm en wakamé-salade.
- of -
Terrine van eendenlever met appelchutney.
•••
Gebakken coquilles st. Jacques met geroosterde bloemkool en saus van citroengras. (Als extra tussengerecht + € 9,50)
•••
Bavette van Almens Limousinrund met saus van soja en gember.
- of -
Gegrilde grietfilet met oude balsamico en pomodori.
•••
Fromage du Jour 2 kaasjes met appelstroop. (als extra tussengerecht + € 7,50)
en / of
Taartje van pure chocolade, ijs van yoghurt en bosvruchten.


Restaurant Kawop  Kawop Nieuwsbrief


© 2019 Restaurant Kawop  |  Disclaimer  |  Privacyverklaring  |  Ontwerp en realisatie:   Gerjan Menge  |  Fotografie: Gea Laar KijkG Fotografeert