• Herfstslider stoof.jpg
  • Herfstslider rode kool.jpg
  • Herfstslider stoof-2.jpg
  • kawop-wild-1.jpg
  • Herfstslider paddestoelen.jpg

 

Let op!
Het wildseizoen loopt van half oktober tot eind januari! Deze informatie is momenteel nog van het wildseizoen 2018 - 2019! We hebben dit laten staan om u een indruk te geven van wat u van ons kunt verwachten. Later dit jaar kunt u hier de nieuwe menu's voor 2019 - 2020 vinden.


 

Wildspecialiteiten

Voorgerechten

Huisgemaakte paté van hert met chutney van sjalot en rozijnen

Huisgemaakte kroketjes van haas met cranberry-mayonaise

Salade met gebakken duivenborstfilet en eendenlever en gevogelterillette

•••

Hoofdgerechten

Zacht gegaarde hazenbout met cranberry-jus

Wildzwijnsbiefstuk met gekarameliseerde witlof en truffeljus

Fazantenborstfilet met pancetta, zuurkool en saus met kruidige mosterd


Restaurant Kawop  Kawop Nieuwsbrief


© 2019 Restaurant Kawop  |  Disclaimer  |  Privacyverklaring  |  Ontwerp en realisatie:   Gerjan Menge  |  Fotografie: Gea Laar KijkG Fotografeert