• Herfstslider stoof-2.jpg
  • Herfstslider rode kool.jpg
  • Herfstslider paddestoelen.jpg
  • Herfstslider stoof.jpg
  • kawop-wild-1.jpg

 

Wildspecialiteiten

Voorgerechten

Huisgemaakte paté van hert met sjalottenchutney - € 12,-

Wildcharcuterie, met o.a. ham, droge worst, paté en rillette - € 12,-

Salade met gebakken duivenborstfilet en eendenlever, vijgen en oude Balsamico - € 16,-

•••

Hoofdgerechten

Zacht gegaarde hazenbout met cranberry-jus en knolselderijmousseline - € 26,-

Wildzwijnsbiefstuk met pruimensaus en aardappelgratin - € 25,-

Fazantenborstfilet met pancetta, zuurkool en saus met kruidige mosterd - € 26,-


Restaurant Kawop  Kawop Nieuwsbrief



© 2019 Restaurant Kawop  |  Disclaimer  |  Privacyverklaring  |  Ontwerp en realisatie:   Gerjan Menge  |  Fotografie: Gea Laar KijkG Fotografeert