• Herfstslider stoof-2.jpg
  • kawop-wild-1.jpg
  • Herfstslider paddestoelen.jpg
  • Herfstslider rode kool.jpg
  • Herfstslider stoof.jpg

 

Wildspecialiteiten

Voorgerechten

Huisgemaakte paté van hert met chutney van sjalot en rozijnen - € 12,-

Huisgemaakte kroketjes van haas met cranberry-mayonaise - € 12,-

Salade met gebakken duivenborstfilet en eendenlever en gevogelterillette - € 16,-

•••

Hoofdgerechten

Zacht gegaarde hazenbout met cranberry-jus - € 25,-

Wildzwijnsbiefstuk met gekarameliseerde witlof en truffeljus - € 24,-

Fazantenborstfilet met pancetta, zuurkool en saus met kruidige mosterd - € 25,-

Restaurant Kawop  Kawop Nieuwsbrief


© 2018 Restaurant Kawop  |  Disclaimer  |  Privacyverklaring  |  Ontwerp en realisatie:   Gerjan Menge  |  Fotografie: Gea Laar KijkG Fotografeert