• Herfstslider rode kool.jpg
  • kawop-wild-1.jpg
  • Herfstslider paddestoelen.jpg
  • Herfstslider stoof-2.jpg
  • Herfstslider stoof.jpg

 

Wild Eten in de Achterhoek


Wild van eigen bodem

De Achterhoek staat vanoudsher bekend als dé regio om lekker van wild-specialiteiten te genieten. Ieder jaar slagen we erin om het beste wild uit eigen regio te betrekken en hier een eigen Franse 'finesse' aan toe te voegen. Vanaf half oktober kunt u ieder jaar bij ons terecht voor de heerlijkste wildgerechten. Wat dacht u bijvoorbeeld van: Huisgemaakte paté van hert met gemarineerde wintergroenten - Fricassee van konijn met gamba en saus van basilicum - Zacht gegaarde hazenbout met cranberry-jus - Kotelet van wild zwijn met kruidige mosterdsaus. Al onze wild-gerechten worden geserveerd met de speciaal geselecteerde wildwijn.
Uiteraard kunt u ook een keuze maken uit onze uitgebreide wijnkaart.


Visspecialiteiten

Visliefhebbers worden bij ons, ook in het wildseizoen, niet vergeten. Zo serveren we bijvoorbeeld: Gebakken zeewolffilet met quinoa en schaaldierensaus - Gegrilde tarbotfilet met zoete aardappel en truffelolie - Plateau fines claires.

Samen met het Achterhoeks Bureau voor Toerisme en een twintigtal andere achterhoekse (hotel-)restautrants promoten we deze seizoensspecialiteiten onder het mom van Wild Eten in de Achterhoek. Het seizoen loopt van half oktober tot en met eind december.


Restaurant Kawop  Kawop Nieuwsbrief


© 2018 Restaurant Kawop  |  Disclaimer  |  Privacyverklaring  |  Ontwerp en realisatie:   Gerjan Menge  |  Fotografie: Gea Laar KijkG Fotografeert