Loading...
Menukaart2025-03-06T13:26:31+00:00

Menu

Op onze menukaart hieronder vindt u een verzameling van gerechten uit o.a. de Frans/Belgische keuken. Er wordt uitsluitend met dagverse producten gewerkt.
Onze menukaart wisselt 4 à 5 keer per jaar, rekening houdend met de seizoenen.

Wij gebruiken voor onze gerechten uitsluitend de beste producten. De aanvoer van de versmarkt geeft soms problemen.
In dat geval voelen wij ons verplicht het gerecht niet te serveren, omdat wij geen genoegen nemen met een mindere kwaliteit.

Elk gerecht wordt speciaal voor u klaar gemaakt! Soms zult u dus even geduld moeten hebben. Heeft u haast, laat het ons dan in elk geval even weten!

Bij tafels vanaf 5 personen spreken we graag vooraf een menu met u af.
Of u kunt samen met ons een menu samenstellen uit de (seizoens-)specialiteiten.

Voorgerechten

6 Huîtres au vinaigrette;
6 Spéciales Geay-oesters uit Marennes-Oléron met frambozenvinaigrette – € 26,-

Saumon au chou-fleur;
Schotse zalm met crème van bloemkool, zoetzure komkommer en basilicum-olie – € 18,-

Burrata au pastrami et pistache;
burrata met runderpastrami, oude balsamico en pistache – € 18,-

Hoofdgerechten

Ravioli au ricotta et citron,
ravioli gevuld met ricotta en citroen, hazelnoten en Belper knolle-kaas – € 27,-

Filet d’omble chevalier aux amandes;
filet van zalmforel met witte wijnsaus en amandelen – € 31,-

Entrecôte au sauce béarnaise;
entrecôte van dry-aged Simmentaler rund met béarnaisesaus – € 35,-

Momenteel ook op onze menukaart

Menu Gastronomique

4-gangen – € 55,- | 3 glazen wijnarrangement € 24

Terrine van gerookte paling met Opperdoezer aardappelen crème van waterkers.
***
Coquille St. Jacques met gekarameliseerde witlof en saus van Noilly Prat.
***

Gebakken lamsribbetjes met jus van tijm en edamame-boontjes.

***
3 kazen van Kaasfort Amsterdam met chutney en notenbrood.
– of –

Tarte Bourdaloue; perentaartje met amandelspijs, saus van chocolade en perensorbet.

Lekker om te delen bij uw apéritief:

Plateau d’ huitres; wisselende oesters per 6 (dagprijs)
Charcuterie; diverse vlees-en worstsoorten met chutney en augurkjes – € 14,-

Menu du Chef

Elke dinsdag en woensdag tussen 17.00u en 18.00u € 32,-

Wisselende dagsoep
***
Wisselend hoofdgerecht

Speciale menu’s door het jaar heen

Ieder jaar beginnen we in januari en februari met ons ‘Sprokkelmenu‘. Rond 14 februari kunt u uw partner verrassen met een Valentijn Surprisemenu.
Dan in het voorjaar staan de ‘spetterverse’ asperges op de kaart en vanaf half oktober kunt u bij ons terecht voor de heerlijkste wildgerechten.
Het jaar wordt dan vervolgens afgesloten met diverse kerstarrangementen.

Ga naar de bovenkant