• willem-slide1b.jpg
  • MG_2387-2000x1200.jpg

 

Aan tafel met boer Willem

Heb je het al gehoord? Boer Willem heeft zijn melkkoeien ingeruild voor een grote groentetuin “Lief lekkerland” in Lochem.
Wil je zijn bijzondere biologische groenten proeven? En vind je het leuk om Boer Willem te ontmoeten en zijn levensverhaal, waaronder zijn deelname aan het populaire datingprogramma voor boeren, te horen? Dat kan! Op onderstaande data organiseert boer Willem bij ons een avondvullend programma ‘Aan tafel met Boer Willem’

zondag 16 september
dinsdag 9 oktober

De avond begin om 18 uur en je bent zowel als individu als paar of klein groepje welkom.
De prijs is 45 euro p.p. en daarvoor ontvang je een 3 gangen menu en een gezellige, informatieve avond.
Je ontvangt tevens een tas met groenten en bijbehorend recept uit de tuin van Boer Willem. Drankjes zijn voor eigen rekening.

Reserveren? Stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wil je met een grote(re) groep aan tafel met Boer Willem op een andere datum of als lunch i.p.v. diner? Dat kan. Vraag ons naar de mogelijkheden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kijk voor meer informatie op: aantafelmetboerwillem.nl

Restaurant Kawop  Kawop Nieuwsbrief


© 2018 Restaurant Kawop  |  Disclaimer  |  Privacyverklaring  |  Ontwerp en realisatie:   Gerjan Menge  |  Fotografie: Gea Laar KijkG Fotografeert