• witlof.jpg

 

Voorjaarsklassiekers

Momenteel is onze kaart uitgebreid met een aantal heerlijke 'voorjaarsklassiekers'.


Voorgerechten

Hollandse garnalen met guacamole en limoenmayonaise. - € 13,--

Vongole uit de oven met Parmaham en knoflook. - € 11,--

Salade met gegrilde coquille St. Jacques, gebakken kalfszwezerik en crustacé-vanilledressing. - € 15,--

Huisgemaakte lamspaté met gemarineerde groenten. - € 11,--

•••

Hoofdgerechten

Gekonfijte, geplukte eendenbout op stamppotje van spinazie met oude Balsamico. - € 19,--

Gebakken lamsribbetjes met yoghurt-mintsaus en dukkah (noten-kruidendip). - € 23,--

Filet van parelhoen met saus van soja, gember en crѐme fraîche. - € 19,--

Restaurant Kawop


© 2017 Restaurant Kawop  |  Disclaimer  |  Ontwerp en realisatie:   Gerjan Menge  |  Fotografie: Gea Laar KijkG Fotografeert