• 0-aspergeheader.jpg
  • 0-asperges-topje.jpg
  • 0-oesters.jpg
  • 1-terras.jpg
  • 4-brasserie.jpg
  • glazen.jpg

 

DiningCity Restaurant Week

van 5 maart t/m 21 maart 2018

Evenals vorige jaren doen we weer mee aan de DiningCity Restaurant Week. Een week waarin smaakminnend Nederland tegen een vriendenprijsje kan genieten van exquise gerechten in 500 toprestaurants (sommige zelfs met één of meer Michelinsterren).

Reserveringen kunnen uitsluitend geplaatst worden via:
www.restaurantweek.nl


Menu Restaurantweek

3-gangen € 27,50

Schotse zalmfilet gemarineerd in bietensap met mierikswortelmayonaise.
- of -
Huisgemaakte geitenkaaskroketjes met dadelstroop en notensalade.
•••
Schaaldierensoepje met kokosmelk. (als extra tussengerecht + € 7,50)
•••
Bavette van Almens Limousinrund met Béarnaisesaus en frites.
- of -
Piepkuiken uit de oven met saus van soja, gember en sereh met bulgur.
•••
Fromage du Jour 2 kaasjes met appelstroop. (als extra tussengerecht + € 7,50)
en / of
Taartje van pure chocolade, witte chocolademousse en ijs van yoghurt en amarenen.

Restaurant Kawop  Kawop Nieuwsbrief


© 2018 Restaurant Kawop  |  Disclaimer  |  Privacyverklaring  |  Ontwerp en realisatie:   Gerjan Menge  |  Fotografie: Gea Laar KijkG Fotografeert