• 1-terras.jpg
  • 1-witlof.jpg
  • 3-oesters.jpg
  • 4-brasserie.jpg
  • bar.jpg

 

Menu Gastronomique

3-gangen (gamba-eend-dessert) € 47,50 | 3-gangen (gamba-coquille-eend) € 49,50 | 4-gangen - € 55,- | 3 glazen wijnarrangement € 24

Alleen per tafel en als 3- of 4-gangenmenu te bestellen!

Tartaar van gamba met crème crue en kaviaar van De Steurhoeve in Laren.
***
Gebakken coquilles St. Jacques met paksoi en XO-saus.
***
Wilde eendenborstfilet met geroosterde biet en jus van bramen.
***
3 kazen van Kaasfort Amsterdam met chutney en notenbrood.
- of -
Dessert van de dag; wisselend zoet dessert.


Plateau Fruits de Mer (indien voorradig) met o.a. kreeft, langoustines, oesters, mosselen en gamba’s. - pp € 38,50
Wanneer u minimaal 1 dag van tevoren telefonisch bij ons bestelt, of aangeeft bij uw online reservering, bent u verzekerd van uw plateau Fruits de Mer!


Lekker om te delen bij uw apéritief:

Plateau d’ huitres; wisselende oesters per 6 (dagprijs)
Charcuterie; diverse vlees-en worstsoorten met chutney en augurkjes - € 14,-

 


Restaurant Kawop  Kawop Nieuwsbrief
    


© 2021 Restaurant Kawop  |  Disclaimer  |  Privacyverklaring  |  Ontwerp en realisatie:   Gerjan Menge  |  Fotografie: Gea Laar KijkG Fotografeert