• 0-oesters.jpg
  • 0-sprokkel.jpg
  • 2-Herfstslider paddestoelen.jpg
  • 4-brasserie.jpg
  • glazen.jpg
  • Herfstslider stoof.jpg

 

Menu

Op onze menukaart hieronder vindt u een verzameling van gerechten uit o.a. de Frans/Belgische keuken. Er wordt uitsluitend met dagverse producten gewerkt.
Onze menukaart wisselt 4 à 5 keer per jaar, rekening houdend met de seizoenen.

Wij gebruiken voor onze gerechten uitsluitend de beste producten. De aanvoer van de versmarkt geeft soms problemen.
In dat geval voelen wij ons verplicht het gerecht niet te serveren, omdat wij geen genoegen nemen met een mindere kwaliteit.

Elk gerecht wordt speciaal voor u klaar gemaakt! Soms zult u dus even geduld moeten hebben. Heeft u haast, laat het ons dan in elk geval even weten!


Momenteel ook op onze menukaart:
Aspergespecialiteiten

 

Begijnenmenu

Hoofdgerecht € 19,50 / 2‑gangen € 29,50 / 3‑gangen € 35,-



Voorgerechten

Paté van lamsvlees met gemarineerde Barchemse asperges.

Huisgemaakte garnalenkroketten met mosterdmayonaise.

Salade met gegratineerde geitenkaas, biet en walnoten.

•••

Hoofdgerechten

Entrecôte van Almens Limousinrund met pepersaus.

Gegrilde zeebaarsfilet met saus van saffraan.

Gebakken parelhoenfilet met saus van soja en gember.

•••

Nagerechten

Fromage du Jour; 2 kazen met appelstroop.

Dessert du jour; wisselend dessert van de dag.


Gezelschappen vanaf 5 personen wordt vriendelijk verzocht een keuze te maken uit bovenstaand menu, of in overleg een menu samen te stellen uit de Specialiteiten.


 

Lunchkaart

Speciale menu's door het jaar heen

Ieder jaar beginnen we in januari en februari met ons 'Sprokkelmenu'. Rond 14 februari kunt u uw partner verrassen met een Valentijn Surprisemenu.
Dan in het voorjaar staan de 'spetterverse' asperges op de kaart en vanaf half oktober kunt u bij ons terecht voor de heerlijkste wildgerechten.
Het jaar wordt dan vervolgens afgesloten met diverse kerstarrangementen.

Restaurant Kawop


© 2017 Restaurant Kawop  |  Disclaimer  |  Ontwerp en realisatie:   Gerjan Menge  |  Fotografie: Gea Laar KijkG Fotografeert